Tuesday, February 24, 2015

Weekend with many events

Tai sitten ei. Perjantai kolmannentoista päivän kunniaksi väänsin aamusta naamaan pikaisesti meikkiä, teemavärinä musta. Olin juuri aikaisemmin saanut tilaamani kolmen huulipunan satsin MakeupMonstersilta ja pitihän niitä päästä testailemaan myös tositoimissa. Päivä oli vain yksi muiden joukossa, vaikka usein nämä pahamaineiset perjantait ovat olleet lähinnä onnenpäiviä itselleni. 

Keep calm and release the bats. Black matte lipstick is Carbon Copy from Makeup Monsters
I wish I could get outfit photos that aren't snapped through a mirror...
Had to get "new" shoes for work, since the silver ones were barely in one piece. The black ones were bought in 2007 for a job that never came to be and had been forgotten in my closet. Why buy new ones when I can just use these instead?

Ystävänpäivän vietin yksin kämpillä pakatessa. On muuten ihan uskomatonta, miten paljon materiaa ihminen vuosien aikana itsellensä haalii! Huolimatta siitä, että vein kolme kassillista kankaita hyväntekeväisyyteen, olen vienyt muutaman kassin vaatetta ja kenkiä UFF:ille, ja silti myytävää tavaraa olisi neljä isoa Ikea-kassillista...

Packing up all my shit in my Anti-Valentine's Day leggings (BlackMilk Clothing Sketches of a Bitter Man)
Sunnuntaina vietettiin jälleen alternative-bloggaajien miittiä täällä Tampereella. Moni olikin jälleen ilmaantunut paikalle, mukaanlukien allekirjoittanut, vaikka blogi onkin viettänyt hiljaiseloa ja hakee uutta muotoaan. En tiedä miksen muista ikinä miiteissä kuvailla asioita/ihmisiä, vaikka normaalisti kuvailen mm. kaiken. Ohjelmassa oli lahjojenvaihtoa, yleistä jutustelua ja turhautumista Facen kirpputoreihin. ;)

Miitin jälkeen suunnattiin Tiinan sekä Tinden kanssa vielä syömään American Dineriin, odottelemaan ostajaa sängylleni sekä Tinden luo laskiaispullakahville, noms! Tiina on muuten saanut omat nettisivunsa nyt pystyyn, kannattaa ehdottomasti tsekata, mikäli et ole jo sivuille eksynyt! ♥

~Misantrella

Wednesday, February 18, 2015

The drink that should not be named

So suck it, Valvira.

Koska loppu- ja alkuvuosi menivät niin tiiviisti Tampereella, olen viettänyt pitkästä aikaa pari viikonloppua Helsingissä Herra J:n luona. Ensimmäiselle viikonlopulle ei ollut mitään suunnitelmaa, hengailtiin vaan ja toteutettiin pikainen reissu Ikeaan. Toisena viikonloppuna taasen oli vuorossa Uisge-viskifestivaali, johon itse osallistuin nyt ensimmäistä kertaa. Herra J:n ollessa innokas viski- ja olutharrastaja, on itsekin tullut maistaneeksi yhtä sun toista taikajuomaa... ;)

Perjantai ei lähtenyt käyntiin kovinkaan hyvissä merkeissä: juna, jolla minun oli tarkoitus matkustaa oli kokonaan peruttu onnettomuuden vuoksi. Koska korvaavaa kuljetusta ei VR:n puolesta tällä kertaa järjestynyt, vietin matkan istuen liikuntarajoitteisille varatussa tilassa lattialla istuen. 

Matkustaminen täyden junan lattialla ei ole sieltä mieluisimmasta päästä...

Pysyin kuitenkin alkuperäisessä aikataulussani, joten ehdittiin vielä ennakkoon varattuun leffaan. En ole paria noita uusimpia Deppin leffoja nähnyt, joten kävimme mielenkiinnosta katsomassa Mortdecain. Hienosta näyttelijäkaartista huolimatta täytyy sanoa, että olisi saanut jäädä katsomatta... Deppistä olen pitänyt jo vuosikausia, siitä lähtien kun ensimmäisen kerran näin Gilbert Grapen ja Saksikäsi-Edwardin. Harmittaa vain, että hän tuntuu nykyään vain toistavan noita hyväntahtoisen hölmön rooleja, mieluusti katselisin häntä vähän vakavampana. 

Sininen huulipuna on Makeup Monstersin Atomic Number 27

Lauantaina heräsin kamalan flunssaisena, olo oli todella kurja. Sitten kun vielä onnistuin täysin kadottamaan toisen piilolinsseistäni heti sen silmään saatuani (sitä ei oikeasti löytynyt mistään!), iski paha mieli ja tuli tirautettua pienet itkutkin. Sain kuitenkin rauhoituttua ja kerättyä kamppeeni, joten pääsimme lähtemään kaupungille. Marmatin tosin matkalla murjotukseni lomasta, että ainoa syy enää liikkeelle lähtööni oli jo ennakkoon ostettu pääsylippu...

Asukuvaa lauantailta

Itse viskifestareilla oli kuitenkin niin paljon katseltavaa ja maisteltavaa, että kurja fiilis onneksi hälveni nopeasti. Myös flunssapöpöt tuli nujerrettua maistelemalla enemmän kun useita 1cl annoksia toinen toistaan kiinnostavampia viskejä ja rommeja. Olen ihan rakastunut tuohon lipun hintaan sisältyneeseen maistelulasiin, tavallista pienempänä versiona se sopii passelisti meikäläisen uuden harrastajan annoksille.

Mini-me!

Itse festaritarjonnan lisäksi osallistuimme vielä yhteen viimeisistä tastingeista, joista tämä salakuva on räpsäisty. Näihin tunnelmiin, sláinte!

Happy derp is happy ^_^
~Misantrella
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...